Eva Henriksen

Eva Henriksen

Jeg er autoriseret fysioterapeut og har praktiseret siden 1994 med erfaring både inden for almen fysioterapi og specialer som gynækologi, bækkenløsning, inkontinens samt smerter i underliv. Børn 0-5 år – børnemotorik.

Cert. GlA:D instruktør hofte/knæ og ryg.
Fysio pilates instruktør
Medicinsk akupunktør
Medicinsk træningsterapi (MTT)
MDT (Mckencie part)
Cyriax kurser
Manuelterapi (MT; MET, MFR,)
Idrætsterapeutiske kurser
Stor erfaring fra Hvidovre Hospital samt Rigshospitalet inden for gynækologi samt adskillige kurser inden for Gyn.obs.
Erfaring inden for børneområdet fra Rigshospitalet samt Børneneurologisk ambulatorium borgervænget
Efteruddannet i træning og genoptræning.

casper

Casper Van Der Merwe

Casper er nyuddannet fysioterapeut og har allerede en bred fysioterapeutisk erfaring fra studiet, studie job på klinik samt sit virke i sportsklubber sideløbende med sin uddannelse.
 
Casper har arbejdet med landets bedste fodboldspillere i Brøndby og Lyngby Boldklub samt med atleter indenfor bl.a. Dans, OCR, svømning, bueskydning, løb mm.
 
Hans interesse i sport stammer fra hans tid som elite fodboldspiller indtil han var 21 år. Herefter er han kommet på landsholdet i Ultimate Frisbee og har repræsenteret Danmark ved EM og VM. Han har også løbet ultraløb, cyklet over Alperne og prøvet sig selv af i mange andre sportsgrene. Han kan altså forstå mindsettet hos aktive atleter, der er ivrige efter at vende tilbage til sin sport.
 
Casper glæder sig til at komme i gang med arbejdet som fysioterapeut og stræber efter en så høj faglighed som muligt, for at hjælpe dig.